انواع سردخانه صنعتی

انوع سردخانه صنعتی
نویسنده FR تاریخ دی ۲۹, ۱۳۹۷ دسته مقالات وبلاگ

انواع سردخانه صنعتی

گروه صنعتی کلد میکر انواع سردخانه های میوه و سبزی، گوشت، بستنی، سردخانه های جسد را در ظرفیت ها و گنجایش های متفاوت با بهترین متریال طراحی و تولید کرده است و از نظر ساخت و کیفیت کاملا استاندارد می باشند. هر مصرف کننده ای می تواند بسته به شرایطی که دارد می تواند سفارش تولید و ساخت انواع سردخانه ها را به شرکت کولد میکر بدهد. سردخانه‌های احداث شده با توجه به نوع کاربری آن‌ها که برای دمای زیر صفر و یا بالای صفر طراحی می‌شوند، به صورت دو منظوره ثابت  یا متحرک  ساخته می شوند که در این قسمت به انواع آنها  اشاره خواهیم کرد تا با توجه به نیاز مصرفی خودتان آنها را انتخاب کنید.

 

انواع سردخانه صنعتی

سردخانه صنعتی در دو نوع زیر صفر و بالای صفر قابل ساخت  و راه اندازی می‌باشد ،که  می‌تواند در هر دو حالت زیر صفر و بالای صفر با سالن‌های تک مداره یا دو مداره مورد احداث قرار بگیرد. سردخانه ها در دو دسته ثابت و متحرک توسط  EIG تولید و روانه بازار شده است.

 

سردخانه های کانکسی میوه و سبزیجات

با پیشرفت تکنولوژی و نیاز روز بازار، سردخانه های میوه یا همان سردخانه های بالای صفر درجه روی کار آمدند تا کشاورزان و کسبه ها بتوانند محصولات خودشان را بعد از برداشت در آنجا نگهداری کنند چرا که سردخانه ها نه تنها از فاسد شدن میوه و سبزیجات ممانعت می کنند بلکه باعث دوام بیشتر و حفظ کیفیت میوه می شود و خوبی این مسئله اینجاست که انواع میوه ها خارج از فصل تولید شده در اختیار عموم مردم قرار می گیرد.

حتماً بخوانید :   آبسردکن ژاپنی

سردخانه خانه های کانکسی مخصوص نگه داری میوه و سبزی یکی از محصولات ارائه شده در وب سایت اینترنتی کلد میکر است که به راحتی قابل انتقال به هر جاست.

جنس بدنه سردخانه های کانکسی میوه :  بدنه کانکس های میوه از پنل ساندویجی ۱۰ الی ۱۵ سانتی متری است که در چهارجوب های تیرآهنی ۱۴ الی ۱۶ سانتی متری به خوبی شاسی بندی شده است ضمن اینکه درهای کشویی تعبیه شده در آنها باعث تبادل بهتر در گذاشتن و برداشتن محصولات میوه و سبزیجات شده است.
تابلو برق هایی که در این دستگاه ها تعبیه شده است از نظر استاندار و تضمین در بالاترین سطح است چرا که کمپانی های معتبری چون آلمان و اشنایدر فرانسه از قطعات باکیفت و تله مکانیک های اصولی آنها را طراحی و تولید کرده اند.

موتور کمپرسور های سردخانه های کانکسی جزو تولیدات کشورهای آلمان، امریکا  و فرانسه است که به صورت سمی هرماتیک یا هرماتیک طراحی و عرضه شده است.
مساحت کانکس های نگهدارنده میوه و سبزیجات عبارتند از : ۶*۲*۲.۴ ، ۲.۴*۲*۴ ، ۲.۴*۲*۸ متری

 

سردخانه های زیر صفر

 سردخانه کانکسی گوشت : این سردخانه ها مخصوص نگهداری از گوشت، پروتئین، مرغ  و اواع فرآورده های گوشتی است چرا که بسته بندی و ذخیره محصولات گوشتی برای جلوگیری از فاسد شدن، از واجبات است و با این روش نه تنها گوشت به مدت زیادی قابل نگهداری است بلکه کیفیت، بهداشت، سلامت و طراوت  آنها مادامی که در دمای مطلوبی نگهداری شوند، به خوبی حفظ می شود.

جنس بدنه سردخانه های گوشتی  از ساندویج پانل که ۱۰ سانتی متر ضخامت دارد و در چهارچوب بسیار مقاوم که از تیرآهن های ۱۴ الی ۱۶ سانتی متری است شاسی بندی کرد اند.

حتماً بخوانید :   تمیز کردن یخساز

یادآوری یک نکته: بهترین زمان برای گذاشتن لاشه های گوشت در سردخانه ها ۱۰ ساعت بعد کشتار است بعد از آن باید در دمای ۳۵- درجه سلسوس به داخل سرماسازها انتقال داده شوند و البته میزان جریان هوا باید ۳.۵ متر در ثانیه باشد. مقدار رطوبت نسبی ۸۵ الی ۹۰ درصدی هم برای حفظ و تضمین سلامت گوشت در داخل کابین های سرما ساز  باید حفظ شود.

 

سردخانه های بستنی

همانطور که می دانید برای نگهداری بستنی به سردخانه های  احتیاج دارید که میزان دما در آنها زیر صفر تنظیم می شودیعنی منفی ۱۵ الی ۱۵ درجه سانتیگراد تا بتوانید بستنی ها را با توجه به نوعی که دارند در سرمای تنظیم شده نگهداری کنید. سردخانه های تولید شده در دو نوع سردخانه ثابت  و سردخانه متحرک  توسط شرکت کلد میکر به بازار عرضه شده است. سردخانه های متحرک قابل نصب بر روی انواع خودرو های وانت ، نیسان ، کامیونت و … می باشند.

 

موارد کاربد سردخانه های زیر صفر:

فروشگاه های کوچک، بستنی سازها و … همواره از سردخانه های زیر صفر جهت نگهداری از کره و سایر اقلام منجمد خود استفاده می کنند.

صنایع شیلات جهت نگهداری از انواع  آبزیان دریایی چون میگو و خرچنگ

کارخانجاتی که محصولات منجمد و آماده ایی چون خمیر و پنیر پیتزا و یا انواع برگرها را تولید کرده اند، در چنین سردخانه هایی از آنها نگهداری می کنند.

 

سردخانه جسد

از این نوع سردخانه ها بیشتر در بیمارستانها، پزشکی های قانونی، درمانگاه های بین راهی  و برای نگهداری اجساد در مدت زمان کوتاه و یا بلند استفاده می کنند. که در انواع مدل های تک کابینه، دو کابینه و چهار کابینه طراحی و تولید شده اند. دمایی که در این نوع سردخانه ها برای جلوگیری از فاسد شدن اجساد قابل تنظیم است تا ۵ درجه زیر صفر کفایت می کند.

حتماً بخوانید :   نظافت آبسردکن خانگی

موتورهای نصب شده بر روی این سردخانه ها از برند دانفوس و کالترون تایلند است. کندانسور داخلی هوایی دارای لوله مسی و فین آلومینیومی اشاره کرد.

جنس بدنه داخلی و بیرونی آنها از استیل نگیر و  غیرمغناطیسی است.

جنس برانکاردی که در داخل کابین هاست و با پلاستفوم یا فوم تزریقی  عایق بندی شده، از استیل نگیر و غیرمغناطیسی  است تا امکان شستشو و نظافت آن ها به سادگی فراهم شود.

ترموستات تعبیه شده در سردخانه های جسد کلد میکر قابلیت  تنظیم دما را تا منفی ۵ و مثبت ۵ درجه دارند و نشانگر دیجیتالی مقدار دما را نشان می دهد  .

 

 

دیدگاه ها