سردخانه های کانکسی

تولید سردخانه های کانکسی
نویسنده am.admin تاریخ بهمن ۲۳, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ

سردخانه های کانکسی به سه بخش سیار و ثابت تقسیم می شوند . سردخانه کانکسی در اندازه های متنوعی باتوجه به نیازهای هر کسب و کار طراحی ساخت می شوند .

سردخانه های کانکسی سیار

این نوع سردخانه های کانکسی را می توان در محیط های باز و بسته نصب و راه اندازی کنید . سردخانه کانکسی سیار قبل حمل نقل بود و برای ذخیر سازبی انواع فرآورد ها گوشتی ، میوه جات ، سبزی جات ، فرآورد های لبنیاتی و داروی بسیار مناسب می باشد . بدنه این نوع سردخانه ها از ورق های پی وی سی بوده و کف آنها از آلومینیوم است.

سردخانه های کانکسی ثابت

این نوع سرخانه ها به صورتی طراحی می شوند که توسط لیفتراک جابه جا شوند به همنی منظور در قسمت زیر این نوه سردخانه ها جایگاه مخصوص جهت قرار گیری شاخک های لیفترا طراحی شده است . این سردخانه ها دارای کنترل دمای دو حالت زیر صفر و بالای صفر جهت نگهداری انواع مواد غذای می باشند . نوع طراحی سردخانه های کانکسی ثابت ساندویج پنل بوده و مجهز به درب های مخصوص کشوی می باشد.

سردخانه های کانکسی ویترینتی

یخچال های ویترینی در ۲ نوع بسته ( کشودار ) و نوع باز ساخته میشود. یخچال های ویترینی باز به منظور دسترسی مشتری به مواد غذایی در سلف سرویس ها و فروشگاه ها و سوپرمارکت ها به سرعت طرفداران بیشتری پیدا کرده است.

در یخچال های ویترینی و قصابی کابینت آنها در اندازه وا شکال مختلف بستگی به نوع محصولاتی که به تماشا گذاشته میشود متفاوت است. عامل کنترل کننده مبرد در آنها می تواند از نوع لوله مویی و در مدلهای بزرگتر از نوع شیر انبساط حرارتی باشد.

سردخانه های کانکسی گوشت

معمولا برای نگهداری مواد گوشتی در فروشگاه ها، رستورانها و قصابی ها کاربرد فراوان دارد و علاوه بر نمایش میتوان برای نگهداری و ذخیره مواد غذایی نیز استفاده کرد دارای پنجره های بزرگ و دربهای تمام قد هستند که ارتفاع درب آن ها بین ۷ الی ۱۰ فوت رایج میباشد و به عنوان یخچال ویترینی نیز می توان از آن استفاده کرد چون دارای درجه حرارت مختلف میباشد. دارای دامنه حرارتی مناسب بین ۷C + تا ۲۹C- میباشند.

دیدگاه ها