بررسی یخ

بررسی یخ
نویسنده am.admin تاریخ تیر ۲۵, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ
بررسی یخ
Rate this post

بررسی یخ

بررسی یخ: در این مقاله میخواهیم کاملاً یخ را مورد بررسی قرار دهیم.

یخ همان حالت جامد آب میباشد که دارای چگالی ۹/۰ گرم در سانتی متر مکعب میباشد، این در حالی است که آب به شکل مایع دارای چگالی ۱ گرم در سانتی متر مکعب میباشد پس در نتیجه میفهمیم که چگالی آب در حالت مایع بیشتر از حالت جامد میباشد و هینطور میبینیم که یخ ها بر روی آب به دلیل چگالی کمتر شناور باقی میمانند این یعنی یخ سبکتر از آب بوده و چگالی کمتری دارد.

نقطه تبدیل آب به یخ

بررسی یخ | نقطه تبدیل حالت مایع و جامد آب به هم دقیقاً صفر درجه میباشد که در صورت پایین آمدن دما به سمت منفی آب به یخ تبدیل خواهد شد و در صورتی که این درجه دما به سمت بالا حرکت نماید یعنی به سمت مثبت یخ به حالت مایع تبدیل خواهد شد پس نقطه نقطه انتقال میان آب و مایع در حالت فشار یک اتمسفر صفر درجه سانتی گراد میباشد.

یخ بر روی کره زمین

یخ بر روی کره زمین

یخ بر روی کره زمین

یخ ها دقیقاً فرم جامد آب میباشند که حدود یک درصد سطح جهان را توسط یخسارها فرا گرفته اند. این یخسار ها شامل مناطقی مانند قطب جنوب و گروئینلند میباشد که کاملاً با یخ پوشیده شده است، ضخامت بعضی از مناطق در قطب جنوب به ۲۰۰ متر نیز میرسد، این یعنی دقیقاً ۲۰۰ متر یخ به سمت آب زیرین خود تجاور کرده است البته یخ در مناطق گروئینلند به اشکالی مانند ذرات برف ، تگرگ ، شبنم یخ زده نیز دیده میشود.

در یخ موالول های یخ با نوعی پیوند ها ی هیدروژنی به هم پیوسته اند که با افزایش فشار دمای انجماد کاهش می یابد.

تولید یخ به صورت صنعتی

تولید یخ به صورت صنعتی

تولید یخ به صورت صنعتی

بررسی یخ | تولید یخ به صورت صنعتی در کشورهای توسعه یافته از ابتدای قرن بیشتم شروع شد اما در کشور عزیزمان ایران این تاریخ برمیگردد به ۱۳۵۰ خورشیدی که صنعت تولید یخ از حالت طبیعی ( یخسازی در یخچال های طبیعی) به حالت  تولید صنعتی تغییر کرد.

خطر انتقال بیماری توسط یخ و بهداشت آن

یخ آلوده

یخ آلوده

به دلایل خطرناک بودن یخ در انتقال بیماری میبایست موارد بهداشتی کاملاً در انجام عملیات یخسازی رعایت گردد که از این دسته میتوانیم به این روند ساده اشاره کنیم که تا حد قابل توجهی احتمال بیماری را پایین آورده است. یخ های صنعتی یا استفاده از آب چاه یا قنات تولید میشوند که پس از استخراج از چاه و افزودن کلر به عنوان ضد عفونی کننده به آن از فیلتر های حوضچه نمک و کندانسور نیز امونیاکی نیز عبور کرده و سرانجام به یخ تبدیل میگردد.

آلودگی یخ در دهه های اخیر

بررسی یخ | در دهه های اخیر به دلیل افزایش بی رویه جمعیت آب های زیر زمینی نیز به شدت آلوده شدند و در نتییجه این عمل یخ های تولیدی از این نوع آب ها نیز آلوده خواهد بود. البته این آلودگی ها از نوع میکرب ها و آلاینده های شیمیایی میباشند. در نیمه های قرن بیستم به ترتیب با افزایش نیاز به یخ خوراکی دستگاه های تولید مکانیزه بدون نیاز به دخالت دست نیز اختراع شدند که امروزه دستگاه های یخسازهای خانگی و صنعتی را در این ضمینه مشاهده مینمایید که یخ های خوراکی را به راحتی در عرض چند ساعت تولید مینمایند گروه صنعتی اسکندری از جمله تولید کنندگان این دستگاهای یخساز خانگی میباشد.

 


[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]یخساز

یخ ساز

یخساز خانگی

یخساز صنعتی[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]قیمت یخساز

خرید یخساز

فروش یخساز

گروه صنعتی اسکندری[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]آبسردکن

آبسردکن خانگی

آب سردکن

آبسردکن صنعتی[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]انواع یخساز های خانگی

انواع یخ ساز

فروشگاه یخ ساز

یخ ساز پیشرفته

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]یخساز دیجیتال

آبسردکن پیشرفته

آبسردکن دیجیتال

خرید آب سردکن[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]بهترین آب سردکن

بهترین یخ ساز

ساخت یخ ساز

ساخت آب سردکن

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

دیدگاه ها