بهداشت آبسردکن ها

بهداشت آبسردکن ها
نویسنده am.admin تاریخ دی ۲۹, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ
بهداشت آبسردکن ها
Rate this post

بهداشت آبسردکن ها

بهداشت آبسردکن ها : مسایل بهداشتی در مورد آب سردکن ها باید به صورت کامل رعایت گردد. مخصوصاً که آب در این مخازن اکثراً به صورت راکد باقی خواهد ماند و بدین ترتیب لایه های میکروبی در این مخازن ایجاد میشود. ماندگاری آب در این مخازن برای اینکه آلوده به میکروب نگردد حتماً باید به صورت کاملاً بهداشتی تهیه و نگهداری گردد.

نکته دیگری که در این آبسردکن ها وجود دارد امکان تجمع تدریجی رسوبات آهکی در این مخازن است. این مشکل بیشتر در مناطقی دیده میشود که املاح بسیار زیادی در آن دیده میشود. این رسوبات آهکی در مخازن آبسردکن ها میتواند محلی برای رشد میکروارگانیسم ها باشند.

بهداشت آبسردکن ها

در کشور های پیشرفته و توسعه یافته معمولاً نهاد های نطارت کننده بر این موارد وجود دارد که به صورت دوره ای از تجهیزات آبسردکن ها بازدید و نطارت میکنند و از برخی محلول ها نیز برای شست و شوی مجرای عبور آب استفاده میکنند. همانطور که همه میدانید وقتی قدمت این آبسردکن ها زیاد میشود  رسیدگی به آنها هم باید بیشتر گردد در غیر این صورت افراد استفاده کننده از این آبسردکن ها نیز در معرض انواع بیماریها قرار خواهند گرفت.

بنا به دلایلی در کشور ما فعلاً امکان بررسی و رسیدگی به آب سردکن ها به صورت دوره ای وجود ندارد یعنی هیچ ارگان خاصی وظیفه رسیدگی به استاندارد بودن اتصالات و نحوه تجهیز آبسردکن ها وجود ندارد. این رسیدگی ها و کنترل کیفی ها در ایران اکثراً به وسیله نصاب های آبسردکن ها به صورت سلیقه ای انجام میگردد، البته هیچ قانون و اجباری در این مورد وجود ندارد.

بهداشت آب سرد کن

و نهایتاً در این مورد که آیا در صورت عدم رسیدگی میتوانند عامل گسترش بیماری ها باشند یا نه، باید گفت احتمال این موضوع تا حدودی وجود دارد، ابتدا باید توجه کنید که آب مورد استفاده در این آبسردکن ها از کجا تامین میگردد و از انجایی که آب آبسردکن ها اکثراً از طریق آب شهری تامین میگردد احتمال بروز مشکل در این مورد درصد بسیار کمی دارد. نکته بعدی که در مورد آبسردکن ها باید رعایت گردد میزان ماندگاری آب درون آبسردکن ها میباشد. زیریکی از عوامل موثر در میزان رشدو تکثیر میکرو ارگانیسم ها زمان ماندگاری آب در مخازن است. شایان ذکر است که هرچقدر آب بیشتر در مخازن باقی بماند امکان تکثیر میکرو ازگانیسم ها بیشتر میشود.

دیدگاه ها