دما سردخانه مواد غذایی

دما سردخانه مواد غذایی
نویسنده am.admin تاریخ بهمن ۲۳, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ

انبار کالاهای خود در ذخیره سازی سردخانه در زیر ۴ درجه سانتیگراد موثرترین راه برای جلوگیری از فساد شدن مواد غذای می شود اما برخی از بهترین شیوه ها و دستورالعمل هایی که می توانید به دنبال گسترش خلاقیت محصولات خود بگردید وجود دارد. در این مقاله می خواهیم دما سردخانه مواد غذایی بهینه و استاندارد را همراه با جزئیات و دلایل آن برای شما ارائه کنیم. با ما همراه باشید.

ظرفیت و چیدمان محصول در سردخانه

سردخانه شما باید از حداکثر ظرفیت برخودار باشد و اگر بخواهید بهترین عملکرد آن را داشته باشید . همیشه اطمینان حاصل کنید که محصول به اندازه کافی فاصله داشته باشند تا هوا بتواند آزادانه گردش کند. انجام این کار می تواند منجر به کاهش دما شود که در نهایت منجر به فساد سریعتر تولید می شود.

دما سردخانه مواد غذایی

دمای ۴ درجه سانتیگراد و بالاتر برای محصولات تازه مانند گوشت، ماهی و مرغ خطرناک است، به همین دلیل است که بسیاری از شرکت ها مواد غذایی خود را در دمای توصیه شده -۱۸ درجه سانتیگراد منجمد می کنند تا اینکه آن را سرد نگه دارید. با این حال، اگر شما می خواهید برای مواد غذای تازه، تولید نابود شده، هر چیزی زیر ۴ درجه سانتی گراد امن است.

ساده ترین راه برای اطمینان از اینکه محصول شما در یک دمای امن و پایدار سرد می شود با یک واحد سردخانه تجاری است. درجه یک فروشگاه های سرد با نظارت بر دما و ضبط به عنوان استاندارد به شما اجازه می دهد که کالاهای خود را در دمای سالم نگه دارید.

دما سردخانه مواد غذایی را بررسی کنید

یک سیستم نظارت بر دما برای هر واحد ذخیره سازی سرد ضروری است، اما همچنین به طور مرتب دمای دستی داخلی را بررسی و ثبت می کند. این به شما این امکان را می دهد که برای هر گونه نوساناتی که ممکن است به کیفیت تولید آسیب برساند، جلوگیری کنید.

چند راه برای بررسی وجود دارد

بینایی : آیا رنگ محصولات غذای شما غیر عادی است ؟ بسیاری از گوشت ها خاکستری می شوند یا وقتی می توانند ظاهر شوند، بلافاصله باریک می شوند. اگر شما تولید می کنید، حتی در مناطقی کوچک نیز تغییر رنگ می دهد، می تواند باکتری های مضر را پنهان کند و باید از بین برود.

بوی : گوشت و مرغ باید کمی به بوی تازه ای بسوزند، بنابراین اگر بوی ناخوشایندی داشته باشد، قطعا دیگر برای مصرف آن ضروری نیست. بسیاری از محصولات ماهی یکسان هستند و باید کمی بعد از تازه شدن (بجز ماهی دودی) بوی کمی داشته باشند. هنگامی که آنها شروع به ایجاد یک بوی غیر معمول قوی ماهی می کنند، محصولات ماهی معمولا ناامن هستند.

بافت : بافت بسیار مهم است هنگام تعیین طراوت چیزهایی مانند میوه ها و سبزیجات. اگر تولید شما هنگام لمس نرم، لمس باشد، زمان آن است که آن را بیرون بیاورید. حتی اگر به نظر بیرونی به نظر برسد، بافت ناخوشایندی می تواند بدتر شدن و رشد باکتری های ممکن را نشان دهد، بنابراین ارزش آن در معرض خطر نیست.

دیدگاه ها