سردخانه بالای صفر

سردخانه بالای صفر
نویسنده am.admin تاریخ اسفند ۲۹, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ

سردخانه بالای صفر : پیش از این در وبسایت کولد میکر سردخانه های کانکسی و سردخانه های زیر صفر را برای شما معرفی کرده بودیم.  در این بخش نیز به معرفی سردخانه های بالای سفر درجه میپردازیم. از سردخانه های بالای صفر در مواردی استفاده می شود که پایین آمدن دما منجر به فساد فیزیکی، میکروبی و شیمیایی مواد غذایی شود. این مواد غذایی بیشتر شامل محصولات کشاورزی مانند میوه و سبزیجات هستند که زمان نگه داری آن ها بین یک هفته تا ۱۵ روز است. دمای سرمایشی در این سردخانه ها بین ۱ تا ۵ درجه سانتی گراد است.

شرایط انبارسازی سردخانه بالای صفر

قبل از این که محصولات وارد سردخانه شده و انبار شوند، باید فرایند آماده سازی برای ورود به سردخانه بر روی محصولات انجام گیرد. این فرایند شامل مراحل زیر می شود:

۱-فرایند سرد کردن مقدماتی: در این فرایند قبل از وارد کردن محصولات به داخل سردخانه دمای محصولات سردسیری را تا ۵ درجه و دمای محصولات گرمسیری را تا ۱۰ درجه کاهش می هند.

۲-فرایند درجه بندی: قبل از اینکه سبزی و میوه وارد سردخانه شود، از لحاظ کیفی درجه بندی شده و بر اساس کیفیت به صورت جداگانه در سردخانه قرار می گیرند. میوه ها و سبزیجات باید از کیفیت مناسب برای انبار شدن در سردخانه برخوردار باشند.

۳-مرحله التیام: در این مرحله در مواقعی که محصولاتی مانند سیب و پیاز در هنگام حمل و نقل برای ورود به سردخانه صدمه ببینند با مواد مناسب میوه های آسیب دیده را التیام داده و از فاسد شدن آن ها جلوگیری می کنند.

۴-فرایند واکس زنی: در این مرحله برای شفافیت محصولات بر روی آن ها پارافین زده می شود تا درصد ماندگاری آن ها افزایش یابد.

۵-فرایند بسته بندی: در این مرحله که آخرین مرحله در ذخیره سازی محصول در سردخانه های بالای صفر است محصولات با توجه زمان ورود به سردخانه در بسته بندی مناسب قرار گرفته و جهت انبار شدن وارد سردخانه زیر صفر می شود.

احداث سردخانه بالای صفر

گروه صنعتی اسکندری با ۲۵ سال حسن سابقه آماده آماده ارائه مشاوره در زمینه طراحی و ساخت سردخانه های صنعتی فریونی و آمونیاکی زیر صفر و بالای صفر می باشد

دیدگاه ها