سردخانه زیر صفر

سردخانه زیر صفر
نویسنده am.admin تاریخ اسفند ۲۸, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ
سردخانه زیر صفر
۴.۵ (۹۰%) ۲ votes

سردخانه زیر صفر برای ایجاد دمای زیر صفر و شرایط انجماد ساخته می شوند. در ایران سردخانه های زیر صفر تا دمای ۳۲ درجه سانتی گراد زیر صفر وجود دارد. از سردخانه زیر صفر برای انجماد و ذخیره بستنی و پنیر پیتزا و مواد فاسد شدنی مانند گوشت دام و پرندگان و میوه هایی مانند خرما استفاده می شود.

سردخانه زیر صفر در ایران

این سردخانه ها در ایران در ظرفیت های ۱.۵ تا ۷۰ اسب بخار ساخته می شوند. باید توجه کنید که قیمت این سردخانه ها بر حسب ابعاد و ظرفیتشان متفاوت است و با افزایش ظرفیت قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. این سردخانه ها در فروشگاه های کوچک تا بزرگ و کارخانجات بستنی و غذای آماده، کشتارگاه ها و صنایع شیلات کاربرد دارند.

ساخت سردخانه زیر صفر

برای ساخت سرخانه های زیر صفر تجهیزاتی مانند کمپرسور، شیرالات و لوازم کنترلی، کندانسور، تابلوبرق و سایر تجهیزات نیاز است.
سردخانه های زیر صفر در انواع متحرک، سردخانه های کانکسی و سوله های سردخانه دار زیر صفر تولید می شوند. سردخانه های زیر صفر متحرک در حمل و نقل مواد غذایی مانند بستنی و گوشت کاربرد دارد دارند. سردخانه های کانکسی زیر صفر نیز در انواع کاملا بسته و قابل مشاهده داخل تولید می شوند.

از سیستم تبرید برای سرمایش سردخانه های زیر صفر استفاده می کنند. برای سردخانه های زیر صفر کوچک از سیستم تبرید فریونی و برای سردخانه های زیر صفر بزرگ از آمونیاک استفاده می شود.

سیستم سردخانه زیر صفر

سیستم تبرید فریونی یکی از پرکاربردترین سیستم های تبرید در ایران می باشد. این سیستم تبرید در سردخانه های با ابعاد کم و در ظرفیت کمتر از ۳۰ هزار تن به کار گرفته می شوند. از سردخانه های مجهز به سیستم تبرید فریونی می توان در نگه داری انواع مواد غذایی، میوه و دارو استفاده کرد. همچنین استفاده از این سیستم صرفه اقتصادی بهتری نسبت به سیستم امونیاکی دارد.

سیستم آمونیاکی بهترین سیستم تبرید سرمایشی در سردخانه های زیر زیر صفر صنعتی می باشد و بیشتر در کارخانه های یخ سازی استفاده می شود. سیستم تبرید آمونیاکی نسبت به سیستم فریونی آلودگی کمتری برای محیط زیست دارد.

دیدگاه ها