سردخانه مواد غذایی

سردخانه مواد غذایی
نویسنده am.admin تاریخ بهمن ۲۰, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ

سردخانه مواد غذایی : یکی از روش های بسیار موثر جهت نگهداری از مواد غذایی استفاده از سرما می باشد . سیستم برودتی کمک شایانی به بهبود شرایط مواد غذای کرده است . آشنای و بهره برداری از این صنعت در راستای نگهداری مواد غذایی برای افراد که در زمینه تولید مواد غذایی ارتباط دارند بسیار امر ضروری می باشد . در این مقاله قصد دارم شما را با شرایط استاندارد یک محیط سرخانه مواد غذای زیر صفر آشنا سازیم.

انواع سردخانه مواد غذایی

سرخانه زیر صفر : از سردخانه ها پایین صفر جهت نگهداری از مواد غذای طولانی مدت مانند انواع فرآورد های گوشتی مورد استفاده قرار میگرد.
سردخانه بالای صفر :از این نوع سردخانه ها برای نگهداری از میوه و سبزیجات در مدت زمان مشخصی استفاده می شود.

مکان دقیق سردخانه
موقیت مکانی که قرار است در آن سردخانه ساخت شود باید دارای زیر ساخت های محکم باشد.

نور سردخانه مواد غذایی

سردخانه های مواد غذای باید از نور کافی برخودار باشد . نصب لامپ های فلورسنت به علت مصرف بسیار پایین می توان برایی روشانی محیط سردخانه بسیار مفید باشد.

دمای سردخانه مواد غذایی

درجه برودتی سردخانه باید از بیرون نیز قابل کنترل باشد و مسئول مربوطه بصورت دقیق روزانه درجه برودت سردخانه را زیر نظر داشت باشد. سیستم برودتی با توجه به نیاز و فضای سردخانه باید انتخاب شود .

دیوار،کف و سقف سردخانه

چهار چوب ساختمان سردخانه باید قابل شستشو و از عایق بندی کاملا اصولی برخوردار باشد

قفس بندی داخل سردخانه

داخل سردخانه بر حسب نوع استفاده باید قفس بندی شود و از گذاشتن مواد غذای در کف سرخانه باید پرهیز کنید.

جهت ورود به محیط سردخانه بایداز کفش های ضد عفنی شده استفده کرده و نباید از این کفش ها در بخض های مختلف سردخانه استفده کنید. این کار باعث جلوگیری از انقال الودگی در محیط سردخانه می شود . بهداشت و نظافت مکان سردخانه باید به صورت کاملا دقیق و مرتب انجام شود.

دیدگاه ها