سردخانه میوه و سبزیجات

سردخانه میوه و سبزیجات
نویسنده am.admin تاریخ بهمن ۲۴, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ

فاسد شدن میوه ها و سبزیجات در طول ذخیره سازی در سردخانه بستگی زیادی به درجه حرارت دارد . یکی از راه های کاهش این تغییرات و همچنین افزایش طول زمان میوه ها و سبزیجات می تواند ذخیره شود، این است که درجه حرارت را به سطح مناسب کاهش دهید. لازم به یادآوری است که اگر درجه حرارت خیلی پایین باشد، محصولات موجود در سردخانه میوه آسیب خواهد خورد و همچنین به محض اینکه محصول از سردخانه خارج شود، خرابی دوباره شروع می شود و اغلب با سرعت بیشتری می شود.

شرایط برداشت برای ذخیر سازی در سردخانه میوه

ضروری است که میوه ها و سبزی ها در هنگام برداشت آسیب نبینند و تمیز نگه داشته شوند. محصولات آسیب دیده و کبود شده عمر مفیدتری دارند و پس از ذخیره سازی بسیار ضعیف هستند. محصولات الوده می تواند آفات و بیماری وارد سردخانه کند.

محصولات باید با دقت با استفاده از یک چاقوی فولاد ضد زنگ دقیق برداشت شود. میوه ها و سبزی ها نباید بر روی زمین قرار بگیرند ضروری است که میوه ها و سبزیجات در زمان برداشت درست برداشت شوند.

انتقال میوه به سردخانه میوه

مهم است که محصول در هنگام انتقال به سردخانه آسیب نبیند . بهترین گزینه برای تهیه محصول برای سردخانه در این زمینه آماده است و با دقت در ظروف ذخیره سازی مورد استفاده در فروشگاه های سرد قرار می گیرد. این امر به میزان قابل توجهی باعث کاهش میزان دست زدن و حفظ حداقل صدمات می شود. ضروری است که محصول به سرعت در حال دست زدن و قرار دادن در فروشگاه باشد، زیرا تاخیر بین برداشت و خنک کننده می تواند عمر مفید را کاهش دهد.

شستشوی صیفی جات

اگر محصول کثیف باشد باید قبل از ذخیره سازی در سردخانه آن را پاک کنید. برخی از میوه ها و سبزیجات نیاز به برگ های بیرونی خود را قبل از ذخیره سازی حذف می کنند. با این حال معمولا بهتر است برگ ها را در طول ذخیره سازی ترک کنید تا رطوبت را کاهش دهید و سپس قبل از فروش آنها را حذف کنید.

غوطه ور کردن محصول در آب سرد به منظور حذف گرما میدان می تواند نیازهای انرژی فروشگاه را کاهش دهد. با این حال، این می تواند اسپور قارچ را در سراسر تولید گسترش دهد. جایگزین مناسب این است که محصول را در صبح هنگام صبح یا بعد از ظهر انتخاب کنید و آن را یک شبه خنک نگه دارید.

درجه حرارت سردخانه میوه

تمام میوه ها و سبزیجات دارای دمای “بحرانی” هستند که در زیر واکنش های نامطلوب و غیرقابل برگشت یا آسیب های خنک کننده رخ می دهد. هویج برای مثال سیاه و سفید و نرم شده و ساختار سلولی سیب زمینی نابود می شود. دمای سردخانه همیشه باید بالاتر از این دمای بحرانی باشد.

یکی باید مراقب باشید که گرچه ترموستات در دمای بالاتر از دمای بحرانی تنظیم می شود، نوسان گرماستاستیکی در درجه حرارت باعث نمی شود دمای ذخیره سازی زیر دمای بحرانی کاهش یابد. حتی ۰.۵ درجه سانتیگراد پایین تر از دمای بحرانی می تواند باعث خسارت شود.

دیدگاه ها