سردخانه گوشت

سردخانه گوشت
نویسنده am.admin تاریخ اسفند ۵, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ
سردخانه گوشت
۵ (۱۰۰%) ۲ votes

نگهداری از گوشت تازه و افزایش عمر آن به میزان قابل توجهی حیاتی است. اطمینان حاصل کنید که گوشت را در دمای مناسب ذخیره کرده اید می تواند مزایای بسیاری داشته باشد. این در کاهش ضایعات و گسترش سهام شما کمک خواهد کرد. این همچنین در افزایش سودآوری در کسب و کار شما کمک خواهد کرد. محصولی که در این بخش میخوایم به شما معرفی کنیم ، سردخانه گوشت میباشد که یکی از تجهیزات سرمایشی گروه صنعتی اسکندری است. با ما همراه باشید…

دمای سردخانه گوشت

دمای منحصر به فرد -۱۸ ° C به صورت قانونی برای تولید یخ زده به عنوان حداکثر مورد نیاز است. این به این معنی است که درجه حرارت خاصی وجود دارد که لازم خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که غذا با خیال راحت ذخیره می شود و کیفیت حفظ می شود.

غذاهای سرد نیاز به دمای ۴ درجه سانتیگراد و پایین دارند تا آنها در «منطقه امن» باشند. دماهای پایین تر ممکن است برای ایجاد صلح در ذهن علاوه بر مزایای مانند زمان ذخیره سازی طولانی تر نیز مناسب باشد.

ساده ترین راه برای اطمینان از اینکه محصول شما در یک دمای امن و پایدار سرد می شود با یک واحد ذخیره سازی سرد تجاری است. درجه یک فروشگاه های سرد با نظارت بر دما و ضبط به عنوان استاندارد به شما اجازه می دهد که کالاهای خود را در دمای سالم نگه دارید.

عمر مفید می تواند برای محصولات وابسته به نگهداری دما متفاوت باشد. هنگام ذخیره گوشت ۴ درجه سانتیگراد و پایین تر از درجه حرارت در قطره قابل توجهی است و باید با استفاده از ذخیره سازی سرد در رستوران ها و یا در رویدادهای بزرگ غذا توجه داشته باشید.

بهترین روش برای بسته بندی و سردخانه گوشت

بسته بندی و انبارداری محصولات در سردخانه گوشت امری ضروری است. استفاده از روشهای خوب بسته بندی و انبارداری در حفظ و حفاظت از محصولاتی که شما ذخیره می کنید بسیار طول می کشد و ضروری برای ذخیره سازی سرد گوشتی است. تمام گوشت باید به صورت جداگانه بسته بندی شده باشد

برای جلوگیری از آلودگی متقابل و فساد گوشت، دوبار چک کردن بسته بندی مهم است. این اطمینان حاصل خواهد کرد که شما کمترین خطر ضایعات و سود را خواهید داشت. نگه داشتن در بالای ذخیره سازی محصول شما را تضمین خواهد کرد که شما حفظ کیفیت و طراوت تولید.

دیدگاه ها