مبحث بهداشت آب در آبسردکن ها

مبحث بهداشت آب در آبسردکن ها
نویسنده am.admin تاریخ خرداد ۳۱, ۱۳۹۶ دسته وبلاگ
مبحث بهداشت آب در آبسردکن ها
۱ (۲۰%) ۱ vote

آبسردکن ها – مبحث بهداشت آب در آبسردکن ها

آبسردکن ها : به طور کلی بهداشت آب بسیار مهم است و در حالت کلی باید بگوییم که تمامی مخازن آب باید سربسته و پلمپ باشند بنابر این چنانچه درب بالایی آب سردکن های قدیمی و مستحلک خوب بسته نشود امکان امکان وذود حشرات ، گرد و غبار و حتی جانوران کوچک در سطح آب گردد که این امر خود موجب آلودگی شدید آب و حتی بروز بیماری های مختلف میگردد. آبسردکن های شهری که در سطح شهر وجود دارند از آنجایی که به طور مستقیم به آب شهری وصل میشوند امکان ورود حشرات ، گرد و غبار  و جانوران کوچک وجود ندارد و کاملاً بهداشتی است.

نکته دیگر اینکه برای برداشت آب از مخزن آبسردکن نباید ظرف را درون مخزن آب ببریم. این مخازن آب سرد همیشه باید یک شیر آب داشته باشند تا بتوان آب داخل مخزن را به یک ظرف کوچکتر منتقل نماییم. این اتفاق معمولاً در تکایا و مکان های سنتی و قدیمی بیشتر رخ میدهد و به هیچ وجه مورد توصیه ما نیست. علاوه بر این هر از گاهی باید مخزن توسط کلر و ضدعفونی کننده ضد عفونی شود تا جرم و میکروب های آن از بین برود.

آبسردکن ادارات

آبسردکن هایی که در ادارات وجود دارند نیز معمولاً یکبار مصرف هستند اما به دلیل صرفه اقتصادی آنها بعد از خالی شدن مخزن دوباره توسط آب شهری ار نو پر میگردد. مدت های زیادی است که این ظروف خالی و پر میشوند البته بدون ضد عفونی کننده و این یعنی یک مشکل بسیار بزرگ که خطرات جدی را به همراه خواهد داشت علاوه بر این کاملاً غیر بهداشتی میباشد. اصلی ترین مشکل این آبسردکن ها عدم دسترسی به داخل مخازن میباشد که گاهاً دیده میشود که در قسمت زیرین این مخازن دارای کثیفی بسیاری میباشد و این یعنی میکرب ها کاملاً رشد کرده اند در این مکان کاملاً آلوده است. بهتر است هرازچند گاهی دستگاه باز شده و داخل آن کاملا شسته و تمیز شود؛ چیزی که متاسفانه کمتر به آن توجه می‌شود.


 

  • آبسردکن
  • آبسردکن ادارات
  • دستگاه های آبسردکن
  • مشکلات آبسردکن
  • ایرادات انواع آبسردکن ها
  • آبسردکن های قدیمی
  • آبسردکن مستحلک
  • مباحث بهداشت آب
دیدگاه ها